Veronica Andersson

Presentation av Veronica Andersson VM-deltagare Motala 2015

Namn: Veronica Andersson


Klass i VM: D35-39


Hemsida/blogg mm:


Hur har träningen gått inför VM? Den har gått bra. Jag har kört efter ett tri-program från Aktivitus under våren och känner mig väl förberedd.


Din målsättning i VM? Jag har satt som mål att slå min tid från SM förra året (som också gick i Motala). Då kortades simmet till 3000 m och målet är nu att slå förra årets totaltid men med full distans på simmet. Nu är det väl lite ovisst med distansen även i år med tanke på vattentemperaturen.


Placeringsmässigt har jag inte satt något mål då jag har för dålig koll på de utländska konkurrenterna.


Framförallt ska jag åka till Motala och bara njuta av att få dra på mig den blågula dressen och ha en kul dag ute på banan.


Ditt känsligaste Triathlonminne? Långdistans-SM i Motala 2014… Korsade mållinjen efter 8 timmar och 2 minuter i kallt vatten, regn och blåst.

Otroligt skön känsla att ha fixat den tuffa dagen ute på banan och dessutom kunde jag kvittera ut en biljett till årets VM!


Ditt bästa Triathlonminne? Midsommarsprinten 2013 när jag gick i mål på min allra första individuella triathlon. Det var en härlig känsla! Mycket nerver innan som byttes mot glädje och lycka efter loppet!


Din långsiktiga målsättning med Triathlon? Att fortsätta ha roligt tillsammans med likasinnade på träning och tävling! Att genomföra en Ironman ligger på önskelistan också.


Dina bästa tips till nya Triathleter? Prova den här sporten! Jättekul! Och gemenskapen kring sporten är fantastisk! Ta hjälp av de som redan håller på. De delar gärna med sig av goda tips och idéer.


Något övrigt du vill lyfta fram? Superkul med vår nya klubb 3CT! Blir en spännande första säsong för klubbens medlemmar i sommar!

Kontakta oss © 2015 3City Triathlon