OM 3CT

FÖRENINGENS STYRELSE


Ordförande: Kristian Savolainen

Kassör: Tobias Hermansson

Ledamot: Mattias Sörqvist

Ledamot: Lennart Peterson

Ledamot: Fabian Dahlström

Ledamot: Magdalena Göransson

Suppleant: Nathalie Pettersson


Övriga:

Sponsorkommitté: Lennart Peterson

Profilkommitté: Lennart Peterson

Webbmaster: Anneli Hilmersson


HISTORIEN OM 3CITY TRIATHLON


På senhösten 2014 var en ensam triathlet ute och filosoferade med ett joggingpass. Han funderade på triathlon som sport och företeelse. Då det slog honom. Vi borde skapa en Triathlon förening! En förening som täcker ett större område.


Sagt och gjort, kallade han en grupp likasinnade till möte. På mötet samlades fem stycken erfarna triathleter. Redan från första början var atmosfären mycket positiv och framåt. Det dröjde inte mer än några dagar efter den första mötet som ett andra möte hölls och då fanns det sex personer med i gruppen, som initialt blev styrelsen. Riktlinjer och värderingar sattes på plats och det administrativa jobbet kring föreningsbildning organiserades upp. Och bollen var i rullning.


Nu gick allting fort. Föreningen ville vara klar så fort som möjligt inför det nya året, så att man kunde fånga in de medlemmar som ville vara med inför säsongen 2015. Klubbnamn beslutades, stadgar skapades, anmälningar till olika förbund skickades in, grafisk profil och sponsorpaket togs fram, tävlingskläder inför säsongen bestämdes, Facebook grupper och hemsidor skapades, lokala medier informerades etc.etc.


Den 21/2 2015 hölls ett informationsmöte för alla som var intresserade på Älvhögsborg. Ca 40 personer dök upp för att höra om klubben.


Redan veckan efter fanns det över 80 medlemsansökningar. Nu hoppas vi att föreningen fortsätter att växa i den takt medlemmarna vill.FÖRENINGENS STADGAR