Ulrika Wernståhl

Presentation av Ulrika Wernståhl VM-deltagare Motala 2015

Namn: Ulrika Wernståhl


Klass i VM: Age-Group 45-49


Hemsida/blogg mm:


Hur har träningen gått inför VM? Ups and downs.. inte riktigt som jag önskat har varit väldigt mycket med jobbet, har sagt upp mig från mitt gamla jobb och kommer i höst börja på ett nytt jobb/företag. Det har tagit mycket kraft och energi, mer än jag trodde.


Din målsättning i VM? Konkurrensen är stenhård, så jag har bestämt mig för att göra det bästa utifrån mina förutsättningar - MEN framför allt njuta av att få deltaga i ett VM. Ska bli jätteroligt! Hoppas få se Motala i solsken också :)


Ditt känsligaste Triathlonminne? hm.. glömmer lätt jobbiga och svåra saker, men SM och VM kvalet förr året var INTE ett roligt minne map hur fruktansvärt kallt det var, det har satt sina spår i huvudet så när jag tävlade i Göta Kanal 1/2 distans i Maj, då det var samma väder, fast ännu kallare så var jag extremt omotiverad när jag stack ut på cykeln, där var det enbart pannben kan man säga.


Ditt bästa Triathlonminne? Att få en bronsplats i SM och kval till Motala (förutsättningarna var inte de enklaste direkt) utan att förvänta sig något. Jag brukar aldrig förvänta mig något, jag gör detta för min egen skull inte för pallplatser men det är en underbar känsla när man lyckats fast man inte trodde det.


Din långsiktiga målsättning med Triathlon? Att få vara hållbar och må bra långt upp i åldern, vilket är bra med Triathlon då det är variation i träningen. Jag hade aldrig hållit för bara löpning tex..  Att få träna med alla fantastiskt trevliga och roliga triatleter och samtidigt ha mål. Det är motiverande för mig att ha mål det är enklare när det snöar och regnar man är trött och sliten och ändå ger man sig ut.. och mår kanon när man väl gjort sina pass.


Dina bästa tips till nya Triathleter? HA KUL, sätt rimliga mål men sikta mot Stjärnorna...(om man vill dit dvs)


Något övrigt du vill lyfta fram? Alla fantastiskt roliga kompisar och träningsvänner man får via en bra klubb !

Kontakta oss © 2015 3City Triathlon