Magdalena Göransson

Presentation av Magdalena Göransson VM-deltagare Motala 2015

Namn: Magdalena Göransson


Klass i VM: Age-Group 30-34


Hemsida/blogg mm:


Hur har träningen gått inför VM? Om jag ska vara ärlig så har träningen gått sådär. Mycket nya skador som har ”poppat” upp så som hälsporre och problem med ett knä, så uppladdningen har inte varit optimal. Börjar bli gammal :-) .Samtidigt har magen (Ulcerös Kolit) varit bättre än någonsin i ca 1-1,5 månad fram tills 3v innan tävling. Så pga skador har löpningen blivit lidande och jag har inte kunna springa som planerat under hela våren.


Din målsättning i VM? Att komma igenom simmet utan att drunkna och komma igenom löpningen hel (och detta kan bli svårt). Det kommer bli en resa utan dess like.


Ditt känsligaste Triathlonminne? Våra vinster i Butlers traithlon. De är underbara. Teamkänslan och kämparglöden hos alla bidrar till bra resultat och allas insats är lika viktiga.


Ditt bästa Triathlonminne? Bästa har varit att vara med och coacha på alla tokiga tävlingar som tex Lanzarote. Att vara med och känna all nervositet innan tävling, Känna känslan, alla vibbar i luften och sen ”bara” supporta. Detta är kravlös träning.


Din långsiktiga målsättning med Triathlon? Jag har successivt tagit mig an fler och längre triathlontävlingar, men jag får se vad framtiden utvisar, kroppen mår inte perfekt. Direkt efter detta blir det swimrun och sedan rehab’a sig skadefri. Blir det någon längre triathlon någon gång så får det bli utomlands, svenskt väder är inget att föredra.


Dina bästa tips till nya Triathleter? Ta kontakt med närmaste triathlonklubb (tex 3CT:-)), alla är vänliga och hjälpsamma och kommer gärna med tips till nybörjare. Simma ute (öppet vatten) och inte bara bassäng, för att få rätta fisk- och vattenvanan.


Något övrigt du vill lyfta fram? Simma lugnt, det ska jag göra :-)

Kontakta oss © 2015 3City Triathlon